Undersøkelse

TANNSJEKK

På en vanlig tannlegesjekk undersøker vi munnhulen og kjevepartiet, og forebygger hull i tennene og sykdommer i tannkjøttet. Du bør gå til tannlegen for en tannundersøkelse minst én gang i året. Har det gått mer ett år siden sist, eller du tror at du kan ha behov for tannbehandling, er det på tide å bestille for en tannlegesjekk.

Når du kommer til en tannlegesjekk, vil vi undersøke munnen og kjevepartiet. Først med sonde eller speil. Vi tar også røntgenbilder. Vi fjerner tannstein og misfarging av tennene. Vi gjør en grundig tannpuss og munnskylling for å forebygge hull i tennene og sykdommer i tannkjøttet. Vi gir også veiledning om godt tannstell og munnhygiene. Om tannlegesjekken skulle vise at du har begynnende tann- eller tannkjøttproblemer, blir vi enige om behandlingen videre, gjør et kostnadsoverslag, og setter opp en ny timeavtale.

Våre tannleger er godt skolert for å behandle pasienter med tannbehandlingsfrykt. Vi synes det er spennende å hjelpe disse pasientene, da det er relativt mange som gruer seg til et tannlegebesøk. Vi har god erfaring med våre metoder for å etablere et godt samarbeidsforhold. Vår viktigste metode er å sette av nok tid, lytte til pasienten, gi god informasjon og gi pasienten mer kontroll over behandlingssituasjonen. Dersom du kun ønsker en time for å ta en prat og bli bedre kjent med en tannlege, så er du hjertelig velkommen til dette.

Bestill tannlegetime
© Tannlege Karianne Kvam
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram